F1ultra Forum: Formuła 1, GP2 i inne serie na www.f1ultra.pl

Forum fanów Formuły 1 i czytelników F1ultra
Teraz jest 21 sty 2018, o 09:31

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Przesadzacie z reklamami...
PostNapisane: 16 maja 2008, o 12:50 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 14 maja 2007, o 13:05
Posty: 229
Rozumiem ze zarabiacie na reklamach, mi one nie przeszkadzaja ale do pewnego momentu, ostatnio ta reklama niebieska Netii, "Internet od 1 zl" przez ktora rozjezdza sie strona i ktorej nie mozna spokojnie zamknac, to juz przegiecie, nie ma nic bardziej wkurzajacego niz takie reklamy. Chcecie zniechęcic ludzi do odwiedzania waszego serwisu? Przeciez jak mniej bedzie odwiedzac to mniej zarobicie. Ja od dzisiaj nie wchodze na f1ultra z Opery tylko z FireFoxa z adblockiem...

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2008, o 21:31 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 18 cze 2002, o 01:00
Posty: 5849
Lokalizacja: Piaseczno
To może zamiast reklam zechciałbyś się dorzucić do prowadzenia serwisu?

_________________
"HP sells cars, torque wins races " - Carroll Shelby
----
http://www.groupon.pl/in/.5BxQhM

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2008, o 20:45 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 20 kwi 2008, o 18:01
Posty: 48
Lokalizacja: Yamen
Tak pewnie każdy użytkownik 1 zł na serwer miesięcznie i by się uzbierało :lol:

_________________
Obrazek

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2008, o 23:48 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 14 maja 2007, o 13:05
Posty: 229
Sanchez napisał(a):
To może zamiast reklam zechciałbyś się dorzucić do prowadzenia serwisu?


reklamy mi nie przeszkadzaja dopoki moge spokojnie przeczytac w serwisie artykul nie uganiajac sie za reklama po calej stronie

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 7 cze 2008, o 20:57 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 9 kwi 2006, o 08:18
Posty: 860
Lokalizacja: Rzeszów
A zauważyłeś może taki znaczek 'x' w prawym górnym rogu? :wink:

_________________
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone - wszechświat i głupota ludzka, ale co do tego pierwszego nie jestem przekonany"
A. Einstein

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 cze 2008, o 15:28 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 17 lip 2005, o 17:31
Posty: 4190
Lokalizacja: Wrocław
Kac, rzecz w tym, że czasem ten znaczek ciężko znaleźć, autorzy tych reklam ostro kombinują, jak go ukryć, a nawet gdy go znajdziesz, nie zawsze działa od razu.

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 cze 2008, o 17:52 
Offline
moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 7 mar 2003, o 16:56
Posty: 4518
Lokalizacja: Bruksela // Poznan
Jest na to prosta rada - wylaczyc java script, wylaczyc flasha, wylaczyc jave, dolozyc adblocka (wtedy nawet jpegowe reklamy nie przechodza). Niestety - trzeba sie bronic :-?

_________________
No animals were hurt during writing of that post.

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 9 cze 2008, o 21:00 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 12 cze 2007, o 22:56
Posty: 398
Lokalizacja: Pomorze
MEDIARUN.PL — flashowy pop-up banner, (Podręczny Słownik Marketingowca) niestety (u mnie tylko?) nie daje się wyłączyć uzywajac przycisku ZAMKNIJ w prawym, gornym rogu. Totalnie zaslania tresc strony z "To bylo troche glupie" Reikkonena... ;)

OK. Przepchnalem!
Pomoglo dopiero tymczasowe wlaczenie GoogleSyndication ;)

_________________
http://www.youtube.com/watch?v=ykz8AsUOC_o
...Pho-To-Cop-Ier :D

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2008, o 14:57 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 17 lip 2005, o 17:31
Posty: 4190
Lokalizacja: Wrocław
Kaku napisał(a):
Jest na to prosta rada - wylaczyc java script, wylaczyc flasha, wylaczyc jave, dolozyc adblocka (wtedy nawet jpegowe reklamy nie przechodza). Niestety - trzeba sie bronic :-?


Najlepiej w ogóle wyłączyć kompa i pójść na spacer - jest taka piękna pogoda.

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 10 cze 2008, o 15:51 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 20 kwi 2008, o 18:01
Posty: 48
Lokalizacja: Yamen
jacekq, no właśnie po co kwitnąć przy kompie :D

_________________
Obrazek

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2008, o 22:26 
Offline
moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 7 mar 2003, o 16:56
Posty: 4518
Lokalizacja: Bruksela // Poznan
jacekq napisał(a):
Najlepiej w ogóle wyłączyć kompa i pójść na spacer - jest taka piękna pogoda.

Mozesz sie nabijac... Ale jak sie ustawi skrot klawiszowy dodajacy strone do zaufanych z odblokowanymi tymi bajerami, to po kilku dniach wszystko smiga jak trzeba. A na wszelki wypadek zawsze pozostaje drugi skrot klawiszowy, ktory na chwile wylaczy wszystkie ograniczenia.

Chociaz juz sam adblock plus radzi sobie wysmienicie :)

Koniec offa z mojej strony.

_________________
No animals were hurt during writing of that post.

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2008, o 12:14 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 3 lut 2006, o 22:43
Posty: 2635
Lokalizacja: Rzeszów
jacekq napisał(a):
Kac, rzecz w tym, że czasem ten znaczek ciężko znaleźć, autorzy tych reklam ostro kombinują, jak go ukryć, a nawet gdy go znajdziesz, nie zawsze działa od razu.


a ostatnio wycwanili się i nawet jak masz ten znaczek i w niego klikasz to i tak to nic daje, bo jest czasowy, można zamknąć po określonym czasie, albo sama znika po tym czasie, a głównie chodzi o to że ludzie jak widzieli jakieś reklamy to od razu close, a teraz próbują na siłę zapoznać potencjalnego klienta z ich produktem

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2008, o 23:22 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 19 cze 2008, o 16:16
Posty: 2054
Lokalizacja: London
No nie moge uwierzyc kto ten temat założył , newsman z info od Ferrari... :D

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2 gru 2008, o 15:36 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 7 kwi 2002, o 01:00
Posty: 855
Lokalizacja: Kraków
Witam! Moglibyście zrobić porządek z ta debilną reklamą Ipla? Mam Ultrę ustawioną jako
stronę startową i po kilka razy dziennie muszę wysłuchiwać tych bzdetów, bo nie da się jej zamknąć.

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2008, o 00:03 
Offline
administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 12 maja 2002, o 01:00
Posty: 6374
Lokalizacja: Puławy (GG: 2400250)
FireFox + AdBlockPlus = brak reklam na Ultrze

_________________
Najlepszy kierowca wszech czasów: Ayrton Senna
Ulubiony team: Williams
http://www.f1ultra.pl

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2008, o 13:07 
Offline
administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 28 paź 2001, o 01:00
Posty: 2426
Lokalizacja: Łódź
Najlatwiej tak zrobic... a serwis niech zarabia powietrzem. Jak cos sie nie chce zamknac to najłatwiej odswiezyc stronę. Najbardziej nachalne reklamy zazwyczaj są wyswiatlane pojedyńczo wiec albo wskoczy nowa albo pojawi się wersja uboższa bez tych wyskakujących okienek.

_________________
http://www.f1ultra.pl

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2008, o 06:58 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 25 wrz 2005, o 02:07
Posty: 3365
Lokalizacja: Stara Grzybowszczyzna/Bialystok
Swoja droga dziwie sie tym ,ktorzy placa za emisje reklam wyskakujacych przed naszymi oczami.Jest to dla mnie (i zapewne wielu z Was) o tyle irytujace,ze z pewnoscia nie skorzystam w przyszlosci z owego produktu czy uslugi.
To cos jak wciskanie kolejnej siodmej porcji kaszy manny dla malego Jasia :wink:
Na wymioty zbiera.
Mam reklamy na ultrze z glowy.Otwieram furtke bezposrednio na forum i basta.

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2008, o 11:23 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2 lis 2008, o 10:01
Posty: 301
Nie znasz celów jakie spełniają te reklamy. Mają się utrwalić w pamięci. Np. przez tydzień będzie Ci wyskakiwała reklama banku X. Ty codziennie będziesz ją zamykał mając przed oczami logo banku. Za jakiś czas jeśli będziesz musiał założyć konto w banku to jaki pierwszy przyjdzie Ci do głowy? Ano ten który Cię tak drażnił :D

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2008, o 21:17 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 25 wrz 2005, o 02:07
Posty: 3365
Lokalizacja: Stara Grzybowszczyzna/Bialystok
incorrect kolego...incorrect. :(!

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2008, o 23:11 
Offline
moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 3 maja 2003, o 14:04
Posty: 8900
Giee ma rację. Możesz przyznawać, że reklama na Ciebie nie działa, wkurza, ale gdy kiedyś w życiu będziesz potrzebował któreś z reklamowanych dóbr, to w głowie zaświeci się jakaś lampa z nazwą, i nawet nie będziesz wiedział dlaczego akurat dany produkt najbardziej Cię zainteresował.

_________________
Felipe babe, stay cool

Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
F1 ultra - Formuła1 Forum Powered by phpBB © phpBB Group