F1ultra Forum: Formuła 1, GP2 i inne serie na www.f1ultra.pl

Forum fanów Formuły 1 i czytelników F1ultra
Teraz jest 16 lis 2018, o 05:17

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 315 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona   1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Typowanie - zgłaszanie błędów
PostNapisane: 3 kwi 2010, o 20:28 
Offline
administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 12 maja 2002, o 01:00
Posty: 6376
Lokalizacja: Puławy (GG: 2400250)
poprawione. Za utrudnienia przepraszamy

_________________
Najlepszy kierowca wszech czasów: Ayrton Senna
Ulubiony team: Williams
http://www.f1ultra.pl

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Typowanie - zgłaszanie błędów
PostNapisane: 3 kwi 2010, o 20:48 
Offline
.
Dołączył(a): 3 kwi 2010, o 20:44
Posty: 4
Hej, po dzisiejszych kwalifikacjach byłem na pierwszym miejscu, a teraz spadłem na trzecie. Za typowania na GP Australii byłem na czwartym miejscu, a teraz mi pokazuje 46-te, co się stało? Zawsze ustawiam tylko typy domyślne.

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Typowanie - zgłaszanie błędów
PostNapisane: 4 kwi 2010, o 08:45 
Offline
administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 27 paź 2001, o 01:00
Posty: 530
Lokalizacja: Łódź
Było kilka błędów ktore zostały naprawione. Przyjrzałem się jeszcze raz Twoim typom i są ok.

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Typowanie - zgłaszanie błędów
PostNapisane: 4 kwi 2010, o 11:11 
Offline
.
Dołączył(a): 3 kwi 2010, o 20:44
Posty: 4
W kwalifikacjach GP Australii mam Alonso jednocześnie na pierwszym i drugim miejscu a nie mam Vettela ... sprawdzam swoje typy domyślne i do wczoraj za te kwalifikacje miałem inną liczbę punktów - jeśli sam się pomyliłem to wychodzi na to, że złamałem regulamin :)18

edycja:
Mam również Buttona dwa razy w tym samym typowaniu - nie wybieram sobie kierowców na chybił trafił tylko wcześniej ustalam porządek i wtedy wprowadzam, więc na pewno aż tak się pomyliłem?

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Typowanie - zgłaszanie błędów
PostNapisane: 8 kwi 2010, o 12:00 
Offline
.
Dołączył(a): 4 kwi 2010, o 11:35
Posty: 2
Coś popsuło się po ostatnim weekendzie. W sobotę po qual bylem chyba 31 w ogolnej klasyfikacji, chciałem zatypować na wyścig - nie mogłem bo pojawiało się GP Chin. W niedzielę przed wyścigiem zatypowałem na race, patrzę na klasyfikację jestem cos > 200 !!! Myślałem że wszystko naprawicie, niestety nie :-( dalej coś jest popsute - np wchodzę z ogólnej klasyfikacji "na siebie" i widze 0 pkt za qual w GP Bahrainu, klikam na to "0" i mam sumę "4".
Proszę o sprawdzenie mojego przypadku.

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Typowanie - zgłaszanie błędów
PostNapisane: 8 kwi 2010, o 20:51 
Offline
administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 27 paź 2001, o 01:00
Posty: 530
Lokalizacja: Łódź
pawelgl napisał(a):
Coś popsuło się po ostatnim weekendzie. W sobotę po qual bylem chyba 31 w ogolnej klasyfikacji, chciałem zatypować na wyścig - nie mogłem bo pojawiało się GP Chin. W niedzielę przed wyścigiem zatypowałem na race, patrzę na klasyfikację jestem cos > 200 !!! Myślałem że wszystko naprawicie, niestety nie :-( dalej coś jest popsute - np wchodzę z ogólnej klasyfikacji "na siebie" i widze 0 pkt za qual w GP Bahrainu, klikam na to "0" i mam sumę "4".
Proszę o sprawdzenie mojego przypadku.


Poprawiłem. Niestety ręcznie musze przeglądać logi więc to troche zajmuje. Jezeli ktos jeszcze ma problemy to proszę o zgłoszenie tego.

vvvvvv napisał(a):
W kwalifikacjach GP Australii mam Alonso jednocześnie na pierwszym i drugim miejscu a nie mam Vettela ... sprawdzam swoje typy domyślne i do wczoraj za te kwalifikacje miałem inną liczbę punktów - jeśli sam się pomyliłem to wychodzi na to, że złamałem regulamin :)18

edycja:
Mam również Buttona dwa razy w tym samym typowaniu - nie wybieram sobie kierowców na chybił trafił tylko wcześniej ustalam porządek i wtedy wprowadzam, więc na pewno aż tak się pomyliłem?


Prosze o podanie loginu do typowania.

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Typowanie - zgłaszanie błędów
PostNapisane: 9 kwi 2010, o 12:17 
Offline
.
Dołączył(a): 3 kwi 2010, o 20:44
Posty: 4
...


Ostatnio edytowano 11 kwi 2010, o 16:52 przez vvvvvv, łącznie edytowano 1 raz
Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Typowanie - zgłaszanie błędów
PostNapisane: 10 kwi 2010, o 06:56 
Offline
.
Dołączył(a): 4 kwi 2010, o 11:35
Posty: 2
Dzięki za pomoc - mój login jest identyczny jak na forum - "pawelgl".

Pozdrawiam.
Pawel

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Typowanie - zgłaszanie błędów
PostNapisane: 14 kwi 2010, o 00:50 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 13 kwi 2010, o 13:24
Posty: 33
Lokalizacja: Kyoto, JP
Czemu mogę zalogować się na forum, a na stronie typowania nie? To jakiś inny login i hasło?!

_________________
/][\u((sa))shi

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Typowanie - zgłaszanie błędów
PostNapisane: 14 kwi 2010, o 13:06 
Offline
moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 7 mar 2003, o 16:56
Posty: 4520
Lokalizacja: Bruksela // Poznan
Tak, inny.

_________________
No animals were hurt during writing of that post.

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Typowanie - zgłaszanie błędów
PostNapisane: 15 kwi 2010, o 01:54 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 13 kwi 2010, o 13:24
Posty: 33
Lokalizacja: Kyoto, JP
No dobra. To teraz pytanie jak się niby zarejestrować. Wypełniam te pola, klykam enter, zZZ zzZ, i za każdym razem mam powrót na ten sam ekran. Ani komunikatu o błędzie, ani jakiegoś hinta co jest źle. Bo oczywiście konto nie jest zakładane przez system.. Próbowałem różnych przeglądarek i dalej lipa hm..

Please help! ;-P

_________________
/][\u((sa))shi

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Typowanie - zgłaszanie błędów
PostNapisane: 15 kwi 2010, o 08:10 
Offline
administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 12 maja 2002, o 01:00
Posty: 6376
Lokalizacja: Puławy (GG: 2400250)
Tu się rejestrujesz http://www.f1ultra.pl/index.php/compone ... k=register

a potem powinieneś dostać info na e-mail, który podałeś.

W e-mailu masz link pod którym aktywujesz konto, a potem na ten login i hasło logujesz się w ankiecie, plebiscycie czy typowaniu.

UWAGA:
Konto na forum nie jest powiązane z kontem w magazynie

_________________
Najlepszy kierowca wszech czasów: Ayrton Senna
Ulubiony team: Williams
http://www.f1ultra.pl

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Typowanie - zgłaszanie błędów
PostNapisane: 15 kwi 2010, o 18:19 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 13 kwi 2010, o 13:24
Posty: 33
Lokalizacja: Kyoto, JP
Robiłem tak, ale niestety nie działa. Nie wiem co się dzieje. Ten skrypt rejestracyjny chyba nie działa. Jeśli coś źle podaję, to powinien powiedzieć co, a nie wyświetlać tę sama stronę.

_________________
/][\u((sa))shi

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Typowanie - zgłaszanie błędów
PostNapisane: 15 kwi 2010, o 18:40 
Offline
administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 12 maja 2002, o 01:00
Posty: 6376
Lokalizacja: Puławy (GG: 2400250)
Działa, ja dziś tym sposobem stworzyłem dwa fikcyjne konta i wszystkie sprawdziłem logując się do Typowań. Nie ingerowałem w te loginy ani nie byłem zarejestrowany jako admin magazynu, po prostu jak zwykły użytkownik.

Coś musi być u ciebie na kompie.

Ze swojej strony mogę ci pomóc zakładając konto odgórnie. Ale to już na PRIV.

_________________
Najlepszy kierowca wszech czasów: Ayrton Senna
Ulubiony team: Williams
http://www.f1ultra.pl

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Typowanie - zgłaszanie błędów
PostNapisane: 16 kwi 2010, o 01:38 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 13 kwi 2010, o 13:24
Posty: 33
Lokalizacja: Kyoto, JP
Zadziałało jak wpisałem login Musashi2, więc chyba chodziło o to, że Musashi jest już zajęty czy coś. Tak czy siak system powinien jakiś błąd zgłaszać, bo inaczej ciężko się domyślić co jest źle..

_________________
/][\u((sa))shi

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Typowanie - zgłaszanie błędów
PostNapisane: 25 mar 2011, o 23:27 
Offline
moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 25 sty 2005, o 21:38
Posty: 13455
Lokalizacja: Siedlce
No i nie mogę się zalogować.....

_________________
Fanatyczny Fan Formuły 1

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Typowanie - zgłaszanie błędów
PostNapisane: 26 mar 2011, o 09:49 
Offline
.
Dołączył(a): 18 maja 2008, o 14:56
Posty: 2
Dobra, jesteśmy po kwalifikacjach. W moich typach wyraźnie jest napisane, że zdobyłem 16 punktów, ale w klasyfikacji GP Australii mam ich tylko 9. Lekko wkurzające :)11 :)11 :)11

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Typowanie - zgłaszanie błędów
PostNapisane: 26 mar 2011, o 10:05 
Offline
administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 12 maja 2002, o 01:00
Posty: 6376
Lokalizacja: Puławy (GG: 2400250)
Spokojnie, moich oraz żony typów w ogóle nie uwzględniono w klasyfikacji. Jak tylko pojawi się osoba odpowiedzialna za prawidłowe działanie typowania to się błąd, który się wkradł poprawi.

Dzięki, że to zgłosiłeś, ale po co te nerwy. Mówisz, że jest problem, to postaramy się go wyjaśnić i naprawić.

Pozdrawiam
Rafał

_________________
Najlepszy kierowca wszech czasów: Ayrton Senna
Ulubiony team: Williams
http://www.f1ultra.pl

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Typowanie - zgłaszanie błędów
PostNapisane: 26 mar 2011, o 10:06 
Offline
.
Dołączył(a): 10 maja 2010, o 16:51
Posty: 2533
Lokalizacja: Elbląg, Starogard Gdański
U mnie klasyfikacja generalna jest pusta, a w "poszczególne GP/ Australia" nie ma mnie na liście :O

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Typowanie - zgłaszanie błędów
PostNapisane: 26 mar 2011, o 10:43 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 10 cze 2009, o 10:04
Posty: 403
Ja się dołączam - typy mam ustawione a w klasyfikacji jakoś mnie wycięło ...

_________________
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
Terry Pratchett

Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 315 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona   1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
F1 ultra - Formuła1 Forum Powered by phpBB © phpBB Group