F1ultra Forum: Formuła 1, GP2 i inne serie na www.f1ultra.pl

Forum fanów Formuły 1 i czytelników F1ultra
Teraz jest 25 kwi 2018, o 19:01

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 466 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona   1 ... 20, 21, 22, 23, 24
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Bledy na stronie
PostNapisane: 5 paź 2013, o 04:11 
Offline
.
Dołączył(a): 10 maja 2010, o 16:51
Posty: 2533
Lokalizacja: Elbląg, Starogard Gdański
Ktoś nie lubi tej strony... Musicie popracować nad jakimiś zabezpieczeniami.

Teraz cała główna leży i nie można dodać typów bo "# hacked by C4patr0n ~ MilliKuvvetler".

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Bledy na stronie
PostNapisane: 5 paź 2013, o 07:15 
Offline
.
Dołączył(a): 10 maja 2010, o 16:51
Posty: 2533
Lokalizacja: Elbląg, Starogard Gdański
Szkoda typowania. Poszły typy domyślne. Ale to szczegół :wink:
Cytuj:
"C4patr0n ~>
Turkish Defacer ...
( From TURKEY for iSLAM )
''Yavru tiger kadar hirsli , Bir maymun kadar deliyim ''

Ukradliście komuś kozę czy co?

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Bledy na stronie
PostNapisane: 5 paź 2013, o 08:50 
Offline
.
Dołączył(a): 31 lip 2012, o 14:01
Posty: 67
Po turecku ktoś napisał: "Mały tygrys jest tak ambitny, że małpa zaszalała"
Wygląda jakby kto hackował stronę.

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Bledy na stronie
PostNapisane: 5 paź 2013, o 12:00 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 24 paź 2010, o 16:08
Posty: 1176
Lokalizacja: Warszawa
Dobry tekst na Twittera Alonso :)21

_________________
“No amount of belief makes something a fact”
James Randi

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Bledy na stronie
PostNapisane: 27 sty 2014, o 19:40 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 14 mar 2007, o 10:53
Posty: 2096
Nie wiem od jak dawna, ale dopiero przy wiadomościach o nowych bolidach zauważyłem, że nie wyświetlają się zdjęcia. Wina po stronie przeglądarki ?

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Bledy na stronie
PostNapisane: 6 cze 2014, o 21:30 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 30 kwi 2005, o 14:42
Posty: 745
Lokalizacja: London, Ontario
Jak klikam "wyniki" przy treningach na głównej, wyskakuje mi błąd "404". Jak wchodzę przez encyklopedię, to jest Ok. Linki dostaję takie:

Główna:
http://www.f1ultra.pl/resultstrening.ph ... ession=FP1

Enyklopedia:
http://www.f1ultra.pl/encyklopediaf1/re ... ession=FP1

Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 466 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona   1 ... 20, 21, 22, 23, 24

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
F1 ultra - Formuła1 Forum Powered by phpBB © phpBB Group