Gdzie mógłbym znaleźć informacje o ilości spalanej benzyny przez bolidy na poszczególnych torach? Czy są też gdzieś dostępne strategie tankowań (wiem, że mogą być tylko przybliżone) oraz czasy okrążeń z tego i ubiegłego sezonu?
nie znam dobrze angielskiego, poza tym jeśli nawet coś znajdę to nie będę miał pewności czy jest dobrze opracowane, więc mimo wszystko jakby ktoś coś miał w temacie to poproszę
Dołączył(a): 12 cze 2007, o 22:56 Posty: 398 Lokalizacja: Pomorze
Cholernie dużo papierowych kartek wciśnięte w sztywniejszą okładkę.
Nie da się scrollować, wyszukiwanie analogowe — po przyzwyczajeniu da się z tego korzystać.
no no PathLiner, jeszcze trochę poćwiczysz i będziesz mógł iść w szranki z jednym z autorów artykułów na stronie ultry - dyscyplina nosi nazwę: cyniczny idiotyzm lub, jak kto woli, idiotyczny cynizm
Dołączył(a): 12 maja 2002, o 01:00 Posty: 6376 Lokalizacja: Puławy (GG: 2400250)
kogo z autorów ultry masz na myśli bo mi się myśleć nie chce
Chodziło mi o moje ksiązki. Ta druga się ukaże za tydzień, o ile coś się znowu nie wydarzy, ale to już przemilczę bo nie mam zamiaru się znów denerwować.
"Skarb Kibica Formuły 1 - sezon 2008"
_________________ Najlepszy kierowca wszech czasów: Ayrton Senna Ulubiony team: Williams http://www.f1ultra.pl
Dołączył(a): 9 mar 2002, o 01:00 Posty: 5376 Lokalizacja: już nie Kaszëbë
laaloolaaloo napisał(a):
cyniczny idiotyzm lub, jak kto woli, idiotyczny cynizm
Bardzo się mylisz, młody człowieku. Cynizm wymaga dużej inteligencji. Im większa tym lepiej wychodzi. Cynizm jest niedostępny dla idiotów. Może czegoś nie zrozumiałeś u tego autora, kimkolwiek on jest?
Czasami się zdarza. Najczęściej jednak, kierowca po zbyt szybkim odjeździe zaraz staje, aby mechanicy wyciągnęli węża od pompy z paliwem. Albers zakozaczył i wyrwał cały wąż i pojechał z nim chyba do końca pit lane. Śpieszył się jakby walczył o zwycięstwo . Przynajmniej chłopak się czymś zapisał w pamięci fanów F1.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość