Tytuł: Plotki o nowych bolidach zanim jeszcze zostanąujawnione same
Napisane: 26 sty 2013, o 23:29
.
Witam,
zastanawiam się na ile znacie różne plotki o nowych bolidach (w sensie nowinek i rozwiązań technologicnych) ale nie tylko może macie jakieś tajne zdjecia czy inne takie pierdółki nad którymi byśmy sobie podywagowali trochę zanim jeszcze same bolidy zostaną ujawnione na konferencjach i zanim specjaliści zaczną się wypowiadać.
Ja tylko znalazłem na tweeterze lotusa zdjecie innych niż zwykle wylotów powietrza( a przynajmniej przypuszczam że to sąwyloty powietrza) oraz standardowe zdjecie mclarena tej małej płetwy rekina na przedzie bolidu na wysokości wzroku kierowcy
Tytuł: Re: Plotki o nowych bolidach zanim jeszcze zostanąujawnione
Napisane: 27 sty 2013, o 10:26
.
Mam kilka tajnych zdjęć z wizyt w fabrykach kilku zespołów, ale niestety na te chwile nie mogę ich udostępnić, bo dotyczą one nowych rozwiązań technologicznych i nowinek technicznych. Po pierwszych prezentacjach uchylę więcej rąbka tajemnicy.
Napisane: 28 sty 2013, o 19:05
.
A ja szłyszałem, że Ferrari ma dysponować szybszym bolidem niż w zeszłym sezonie I RBR też, i McLaren też, Lotus i Mercedes również. Ale na razie to ściśle tajne
_________________ ..:: where there is a will there is a way ::..
Napisane: 29 sty 2013, o 12:47
moderator
Temat bezsensowny. Jakby ktoś przy okazji dostał do skserowania/zbindowania dokumentację nowego samochodu Ferrari to niech uderza do tematu "Prezentacje samochodów 2013" w głównym dziale. Zamykam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość