Jedno pytanie natury technicznej. Jak z serwera odpowiedź przyjdzie sporo opóźniona, to czas sektora będzie sporo przekłamany tak ?
Ogólnie to co zrobili z tym LT to aż żal mówić. Mam nadzieję, że zmądrzeją w połowie sezonu jak nikt im tego nie kupi i będzie po staremu . Fajnie Pieczar, że próbujesz to jakoś wszystko ominąć. Apka jest świetna, szkoda że władze stawiają kłody pod nogi.
Niestety tak, ale na to się już nic nie poradzi. Zresztą podczas treningów i kwalifikacji serwer czasem taką sieczkę robi, że potrafią z tego wychodzić totalne głupoty. Nawet tak prostej rzeczy jak wysyłanie czasów okrążeń nie potrafią dobrze zaimplementować.
a czy będzie można się spodziewać zaktualizowanej wersji niedługo? Czy może już jest?
_________________ The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it. Terry Pratchett
Byłoby super i w ogóle wieeeeelkie dzięki za cały wysiłek włożony w tę aplikację
_________________ The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it. Terry Pratchett
Dołączył(a): 7 mar 2003, o 16:56 Posty: 4520 Lokalizacja: Bruksela // Poznan
Czy aplikacja działa w nowym sezonie? Chodzi mi o Windowsową aplikację.
Nowy LT doprowadza mnie do szału, bo nie mieści mi się na ekranie, do tego nowe czasy nie zmieniają koloru, więc nie widać, że ktoś dojechał. O tym, że nie widać czy ktoś jest w boksie (ważne tylko podczas qualu) nie wspominając...
_________________ No animals were hurt during writing of that post.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość