F1ultra Forum: Formuła 1, GP2 i inne serie na www.f1ultra.pl

Forum fanów Formuły 1 i czytelników F1ultra
Teraz jest 17 sty 2018, o 09:52

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: F1 2010
PostNapisane: 4 sie 2010, o 15:26 
Offline
.
Dołączył(a): 28 lip 2010, o 23:54
Posty: 5
http://www.giantbomb.com/rise-to-the-to ... 0/17-3004/

nie znam się na symulatorach F1 z góry uorzedzam.
macie jakieś doświadczenia z wcześniejszymi wersjami tego produktu?

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: F1 2010
PostNapisane: 4 sie 2010, o 19:40 
Offline
.
Dołączył(a): 10 maja 2010, o 16:51
Posty: 2533
Lokalizacja: Elbląg, Starogard Gdański
To nie będzie żaden symulator. Bardziej arcade,

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: F1 2010
PostNapisane: 20 sie 2010, o 14:07 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 24 sie 2008, o 15:42
Posty: 6416
Lokalizacja: f1ultra
http://www.lutbar.info/?p=256

_________________
Obrazek

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: F1 2010
PostNapisane: 26 sie 2010, o 13:20 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 24 sie 2008, o 15:42
Posty: 6416
Lokalizacja: f1ultra
up

Chyba dzis sie przekonam ile mu do symulacji brakuje

Sklepik Berniego http://f1store.formula1.com/stores/f1/p ... ideo+Games

Amazon http://www.amazon.co.uk/Formula-1-2010- ... 203&sr=1-3 :D

PL http://allegro.pl/f1-2010-formula-1-pc- ... ml#gallery

_________________
Obrazek

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: F1 2010
PostNapisane: 27 sie 2010, o 10:01 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 14 mar 2010, o 09:22
Posty: 144
Lokalizacja: Czerwionka - Leszczyny
Jeszcze gry nie wydali a już sprzedają
Obrazek

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: F1 2010
PostNapisane: 27 sie 2010, o 10:13 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 24 sie 2008, o 15:42
Posty: 6416
Lokalizacja: f1ultra
Chyba jestes swierzak w swiecie gierek Preorder to standard tego rynku :D

_________________
Obrazek

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: F1 2010
PostNapisane: 2 wrz 2010, o 13:46 
Offline
.
Dołączył(a): 17 mar 2009, o 11:19
Posty: 479
Lokalizacja: Kraków
Gierka zapowiada się fantastycznie, gdyby komuś się dłużyło do premiery a ma ktoś GRIDa to chętnie pojeżdze formuła 3000 w ramach treningu przed F1 2010 :). Teamspeak 3.0 mam prywatny - zapraszam chętnych :). Login na priv dam.

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: F1 2010
PostNapisane: 21 wrz 2010, o 18:43 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 23 gru 2005, o 09:29
Posty: 45
Lokalizacja: Zabrze
W naszym kraju grę wyda Licomp Empik Multimedia. Wydawca postarał się o pełną lokalizację tytułu, dzięki czemu gracze otrzymają F1 w pełnej polskiej wersji językowej. Oprócz polskich napisów usłyszymy też polskich dziennikarzy oraz inżynierów. Jedną z osób, które usłyszymy w grze będzie Włodzimierz Zientarski, znany ze studia F1.


:D:D

_________________
http://www.5turbo.com
http://www.cinsoft.pl

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: F1 2010
PostNapisane: 21 wrz 2010, o 20:12 
Offline
moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 23 cze 2003, o 13:28
Posty: 4909
Porażka.
Mam nadzieję, że wersja na PS3 będzie w oryginalnej ścieżce audio :(

_________________
ObrazekObrazek

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: F1 2010
PostNapisane: 21 wrz 2010, o 20:15 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 23 gru 2005, o 09:29
Posty: 45
Lokalizacja: Zabrze
Do kompletu Borowczyk i hit murowany :D

_________________
http://www.5turbo.com
http://www.cinsoft.pl

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: F1 2010
PostNapisane: 21 wrz 2010, o 23:55 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 4 kwi 2002, o 01:00
Posty: 2044
Lokalizacja: Zywiec
Mo ja jutro chyba bede mial mozliwosc zagrac, trzeba bedzie kiere kupic, a pozniej myslec o jezdzie online :)


EDIT:
poczatek gry i juz dwa powazne bledy:
-jade sobie na czele grupki samochodow, zjezdzamy do pitu, wjezdzam pierwszy, a wyjezdzam ostatni, mechanik trzyma tak dlugo, az wszystkie inne samochody wyjada... No nie taki bug? Kto testowal ta gre??

-sesja treningowa w Albert Park, ladna pogoda, jezdze i jezdze zajmujac ciagle 18 miejsce, nastepna sesja w deszczu, spokojnie zajmuje 3 miejsce... Schumacherem to ja nie jestem, heh


Na razie rekonesans gry, niski stopien trudnosci ale zaobserwowane rzeczy troche raza, zobaczymy co dalej...

_________________
The Flowers of Manchester...
OK, so, Fernando is faster than you. Can you confirm you understood that message?

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: F1 2010
PostNapisane: 22 wrz 2010, o 07:19 
Offline
.
Dołączył(a): 17 mar 2009, o 11:19
Posty: 479
Lokalizacja: Kraków
Grasz na wersji PC?

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: F1 2010
PostNapisane: 22 wrz 2010, o 07:38 
Offline
.
Dołączył(a): 21 lip 2009, o 15:16
Posty: 342
Przecież po tych filmikach widać, że ta gra to zwykły Arcade. Nie powiem grafika wygląda imponująco, ale nie liczcie na to, że będzie tam chociaż próba odwzorowania prawdziwych warunków na torze.

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: F1 2010
PostNapisane: 22 wrz 2010, o 09:49 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 24 sie 2008, o 15:42
Posty: 6416
Lokalizacja: f1ultra
Prosba , odpalcie ja na HARD i poprosze o komentarze

Te, ze na EASY wyglada to jak Arkade, to sie mozna bylo spodziewac, caly bajer mial polegac na stopniach trudnosci,
Noooo i spodziewam sie kilku latek .

@zgf1 http://playseat.com/shop/steering-wheel ... el-f1.html :)21

_________________
Obrazek

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: F1 2010
PostNapisane: 22 wrz 2010, o 11:04 
Offline
.
Dołączył(a): 22 wrz 2010, o 09:45
Posty: 1
tutaj jest filmik (http://tvgry.pl/?ID=1222) z rozgrywki z fajnym polskim komenarzem. jest też wersja HD. gra ma rość rozbudowane ustawienia poziomu trudności. ogólnie ta gra wyglada niesamowicie.

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: F1 2010
PostNapisane: 22 wrz 2010, o 12:27 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 4 kwi 2002, o 01:00
Posty: 2044
Lokalizacja: Zywiec
Tak gram na PC.

Wymagania, na moim komputerze gra podczas przejazdu przez linie startowa w Bahrajnie osiaga okolo 28-30fps, da sie grac, w dalszych czesciach toru jest lepiej ponad 30fps, niestety mimo wlaczenia AA w grze jak i sterach(10.9) nie zobaczylem jego dzialania, nie wiem dlaczego, jak u was? Dziala AA?

@Lutbar
Oj na taka to mnie nie stac ;)
Na razie testuje tylko na klawiaturze, zakup kierownicy w planach najblizszych...

_________________
The Flowers of Manchester...
OK, so, Fernando is faster than you. Can you confirm you understood that message?

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: F1 2010
PostNapisane: 22 wrz 2010, o 13:52 
Offline
.
Dołączył(a): 17 mar 2009, o 11:19
Posty: 479
Lokalizacja: Kraków
A gdzie kupileś te gre, byłem dzisiaj w sklepie dla idiotów i u niech data 28 wrzesień, Empik 24 wrzesień. No chyba że zassałeś na torrencie:)

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: F1 2010
PostNapisane: 22 wrz 2010, o 14:24 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 24 sie 2008, o 15:42
Posty: 6416
Lokalizacja: f1ultra
....czy to wazne skad ma ? chcesz w pudelku czy bez ? :)


zgf1 no baaa, po co przeplacac, to http://www.saturion.pl/index.php/produc ... odukt.html lub wczesniejsza wersja - G25 wystarczy
a podczas przerwy w pracy, obok biurka mozna rozstawic to
Obrazek
http://www.apiga.com.hk/en/main.html
a tu przyklad odrobiny szalenstwa
http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?p=3918197
http://szykana.wordpress.com/2009/12/30 ... tor-video/

_________________
Obrazek

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: F1 2010
PostNapisane: 22 wrz 2010, o 15:20 
Offline
.
Dołączył(a): 27 kwi 2007, o 08:58
Posty: 295
F1 2010 teoretycznie od dziś w Carrefourach za 109 na PC i 199 X360 i PS3.

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: F1 2010
PostNapisane: 22 wrz 2010, o 16:23 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 20 cze 2010, o 12:50
Posty: 258
Przykre jest to, ze zamiast machnac premiere na calym swiecie w tym samym czasie tak idioci zachecaja nas do tego, by te gre ukrasc. Na szczescie muzyki slucham na tyle niszowej, ze premiera zawsze i wszedzie jest ta sama, a zdobycie oryginalu mozna niekiedy traktowac jako zdobycie, to tez czlowieka jakos ladnie nakreca ;-) Anyway, tak tez uczynilem i ja, choc przyznaje, ze nie mialem jeszcze dluzszej chwili by moc siasc i przetestowac. Jak bedzie znosnie to pewnie sprobuje nabyc i niekiedy porozbijac sie z ludzmi dookola.

_________________
McLfan napisał(a):
Widzę zło w Alonso

Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!

Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
F1 ultra - Formuła1 Forum Powered by phpBB © phpBB Group