Po pierwszym "ultrowym" konkursie (historycznym) w 2003 nadszedł czas na drugą edycję. Tym razem uczestnicy powinni wykazać się szeroko pojętą wiedzą na temat Formuły 1....
http://www.f1.ultra.pl/Strona/konkurs1_2004.html
Dołączył(a): 8 lut 2003, o 22:18 Posty: 5402 Lokalizacja: Częstochowa
SPRZECIW -> Pytanie 7
7. Które z obecnych zespołów F1 nigdy nie były sponsorowane przez producenta papierosów?
Jaguar, Minardi, Sauber, Toyota. Najczęściej pomijano Minardi...
WRONG -> Mam zdjęcia Minardi z reklamami Camela!
1989 rok.
Pytanie nr. 12 (Jean Todt), było rozwiązane w TV4, jednak wysłałem wcześniej ale tego sie nie czepiam
Nie tylko, jeszcze 1997 i Mild Seven Ale sprostowanie już wysłałem, natomiast przeprosiny zamieszczam tutaj (można się czepiać kto był czyim sponsorem, ale dla ułatwienia przyjęliśmy, że naklejka na samochodzie załatwia sprawę)
_________________ <i>Z jakiegokolwiek poziomu byśmy nie spoglądali, nigdy nie zobaczymy dookoła siebie więcej, niż znajduje się w nas samych.
Adam Wiśniewski-Snerg</i>
To ja wrzucę poprawioną klasyfikację (którą już wysłałem do Ropcia), po poprawieniu pyt. 7 (Minardi )
Grzegorz Skórka 34,5
Adam Karkuszewski 34
Michał Borkowski 33,5
Wojciech Depczyński 29
Adam Kozak 25
Maciej Czapiński 22
Michał Rataj 20,5
Rafał Barczak 16
Mateusz Kotecki 4
Tomasz Łakomy 2
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości