F1ultra Forum: Formuła 1, GP2 i inne serie na www.f1ultra.pl

Forum fanów Formuły 1 i czytelników F1ultra
Teraz jest 17 sty 2018, o 01:58

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 153 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona   1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Sezon 2010
PostNapisane: 27 lip 2010, o 09:48 
Offline
.
Dołączył(a): 15 maja 2008, o 12:11
Posty: 58
No coś jest dzisiaj nie tak. Wczoraj przejechałem 31 okr., po wejściu do gry wyświetliło mi 36 okr., a w wynikach jest pokazane 42 okr., pomimo iż dziś nie przejechałem nawet 1.

_________________
WHEATER

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sezon 2010
PostNapisane: 27 lip 2010, o 18:49 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 14 maja 2005, o 14:39
Posty: 1088
Lokalizacja: Karpacz/Wrocław
a ja mam przejechane 117 pomimo, że grałem może z 5 min.. i jak mi się wydaje zrobiłem ok 30 okrążeń..

_________________
MSCH

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sezon 2010
PostNapisane: 27 lip 2010, o 18:56 
Offline
administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 27 paź 2001, o 01:00
Posty: 530
Lokalizacja: Łódź
Pamietajcie ze liczy sie kazde rozpoczete okrazenie.

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sezon 2010
PostNapisane: 27 lip 2010, o 19:08 
Offline
.
Dołączył(a): 10 maja 2010, o 16:51
Posty: 2533
Lokalizacja: Elbląg, Starogard Gdański
@baranek
5 min i 30 okrążeń? 1 okrążenie robisz w 10 sekund. Brawo...

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sezon 2010
PostNapisane: 28 lip 2010, o 09:31 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 21 mar 2009, o 21:33
Posty: 6
Lokalizacja: Brzesko
Mi również zawyża liczbę okrążeń i dzieje się tak gdy z jazdy wejdę do menu żeby np. zmienić ustawienia. Gdy wejdę z powrotem na tor mam już o 10 okrążeń więcej. Dziwne...

_________________
Klaudi25

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sezon 2010
PostNapisane: 28 lip 2010, o 11:38 
Offline
.
Dołączył(a): 15 maja 2008, o 12:11
Posty: 58
Mlody napisał(a):
Pamietajcie ze liczy sie kazde rozpoczete okrazenie.

Tak, ale w tym sęk, że za samo wejście do gry dolicza kilka okrążeń.

_________________
WHEATER

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sezon 2010
PostNapisane: 28 lip 2010, o 18:36 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 14 maja 2005, o 14:39
Posty: 1088
Lokalizacja: Karpacz/Wrocław
SpliTF1 napisał(a):
@baranek
5 min i 30 okrążeń? 1 okrążenie robisz w 10 sekund. Brawo...



WOW sam to policzyłeś.. :wink: 8) :lol:

_________________
MSCH

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sezon 2010
PostNapisane: 6 sie 2010, o 12:26 
Offline
.
Dołączył(a): 2 kwi 2009, o 15:52
Posty: 87
Coś sie stało z grą u mnie jak gram to nie widac bolidu ani linii przejazdu. czy moze ma to zwiazek z nowo zainstalowanym fleshem wer. 10 bo wczesniej wszystko bylo w porzadku.

_________________
http://www.youtube.com/user/f1maniakpolska

Obrazek

http://www.zapunktuj.pl/rejestracja,43631.html

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sezon 2010
PostNapisane: 6 sie 2010, o 19:16 
Offline
.
Dołączył(a): 2 kwi 2009, o 15:52
Posty: 87
dobra juz naprawilem. dzieki za pomoc :(

_________________
http://www.youtube.com/user/f1maniakpolska

Obrazek

http://www.zapunktuj.pl/rejestracja,43631.html

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sezon 2010
PostNapisane: 11 sie 2010, o 14:10 
Offline
.
Dołączył(a): 2 kwi 2009, o 15:52
Posty: 87
Dlaczego predkosc w boxach jest ograniczona do 35-37 km/h zamiast jak normalnie 100 km/h? wcale nie jest az tak wasko. a i jeszcze po wyjezdzie z boxu okrazenie nie jest naliczane czyli wychodzi ze bedziemy musieli jezdzic ponad 30 zamiast 30 okr.

_________________
http://www.youtube.com/user/f1maniakpolska

Obrazek

http://www.zapunktuj.pl/rejestracja,43631.html

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sezon 2010
PostNapisane: 28 sie 2010, o 16:45 
Offline
.
Dołączył(a): 19 mar 2009, o 21:56
Posty: 15
Moim zdaniem wyścig do powtórzenia.
Po wyjeździe z boksu nie zalicza okrążenia, tym samym czas zmiany opon to 45 s!!!!.
Chciałem pojechac na dwa stopy, po 10 zjechałem i po stwierdzeniu błędu pojechałem ostatnie 20 kółek bez zmiany, co znacząco wpłynęło na czasy.

Tak więc należy usunąć błąd i wyścig powtórzyć.

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sezon 2010
PostNapisane: 28 sie 2010, o 20:47 
Offline
.
Dołączył(a): 2 kwi 2009, o 15:52
Posty: 87
BRAWO SHOGUN!!!!! Ja o tym pisalem 2 tygodnie temu. dziekuje ze ktos mnie zauwaza.

_________________
http://www.youtube.com/user/f1maniakpolska

Obrazek

http://www.zapunktuj.pl/rejestracja,43631.html

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sezon 2010
PostNapisane: 4 wrz 2010, o 14:27 
Offline
.
Dołączył(a): 22 maja 2006, o 19:26
Posty: 105
Lokalizacja: Wrocław
Wynik Mechanika783 w Hotlap na torze Monza trzeba skasować.
Trochę zbyt dobry jemu ten wynik wyszedł.
Z tego co pamiętam powinno być 21.921

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sezon 2010
PostNapisane: 5 wrz 2010, o 11:19 
Offline
administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 27 paź 2001, o 01:00
Posty: 530
Lokalizacja: Łódź
A dlaczego należy skasować?

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sezon 2010
PostNapisane: 5 wrz 2010, o 11:22 
Offline
.
Dołączył(a): 22 maja 2006, o 19:26
Posty: 105
Lokalizacja: Wrocław
Ponieważ przejechał te okrążenie z karą 0 kg nie wiem w jaki sposób.

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sezon 2010
PostNapisane: 5 wrz 2010, o 15:25 
Offline
administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 27 paź 2001, o 01:00
Posty: 530
Lokalizacja: Łódź
Zmieniłem wynik MECHANIKa783 na jego najszybszy z z poprawną karą wagową.

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sezon 2010
PostNapisane: 5 wrz 2010, o 19:35 
Offline
.
Dołączył(a): 7 lut 2008, o 23:13
Posty: 37
co za debilstwo Tofik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! slpetoniu ja zrobilem ten wynik majac wage 28,5kg po zapisie wyniku zauwarzylem ze wyswietla kare 0kg i udowodnie ci ze zrobie ten sam wynik!!!!!!!!!!!!

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sezon 2010
PostNapisane: 5 wrz 2010, o 19:49 
Offline
.
Dołączył(a): 7 lut 2008, o 23:13
Posty: 37
Mlody wes mi popraw wage bo mialem 29,5kg a teraz mam 28,5kg bo tofik zaraz bedzie sie zas burzyl bo mu wyscig niewychodzi.mysli ze caly czas bedzie lepszy od wszystkich.pozdrawiam

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sezon 2010
PostNapisane: 6 wrz 2010, o 05:33 
Offline
.
Dołączył(a): 7 lut 2008, o 23:13
Posty: 37
mlody-cos poprzestawiales bo niemam przyczepnosci natych ustawieniach co jechalem po usunieciu nieferr mojego wyniku teraz bolid sie slizga i musze nowe ustawienia robic tu sie zaczyna robic balagan na tej grze bo komus przeszkadza ze pobilo sie jego regord to najlepiej jest grzebac bo komus sie cos niepodoba,prosze o przywrucenie mojego wyniku jaki zrobilem!!!!!! albo odiecie mi kary wagowej za ten incydent!!!!

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Sezon 2010
PostNapisane: 6 wrz 2010, o 21:19 
Offline
administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 27 paź 2001, o 01:00
Posty: 530
Lokalizacja: Łódź
Mniejsza przyczepnosc wynika prawdopodobnie tylko z tego ze masz teraz poprawnie ustawiana kare wagową a nie 0kg.
Nie wiem czemu tamten wynik przy 0 karze wagowej został zaliczony bo nie powinien i dlatego został usunięty. Gdyby kara wagowa była poprawna niebyłby usunięty.

Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 153 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona   1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
F1 ultra - Formuła1 Forum Powered by phpBB © phpBB Group