F1ultra Forum: Formuła 1, GP2 i inne serie na www.f1ultra.pl

Forum fanów Formuły 1 i czytelników F1ultra
Teraz jest 28 maja 2018, o 04:16

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 

Czy zmienic limit okrazen w lidze 5 lap?
Ankieta wygasła 23 mar 2009, o 13:06
Zostawic na 5 okr. 14%  14%  [ 1 ]
Zmienic na 30 okr. 86%  86%  [ 6 ]
Liczba głosów : 7
Autor Wiadomość
 Tytuł: Czy zmienic limit okrazen w lidze 5 lap?
PostNapisane: 22 mar 2009, o 13:06 
Offline
administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 27 paź 2001, o 01:00
Posty: 530
Lokalizacja: Łódź
Czy zmienic limit okrazen w lidze 5 lap?


Ostatnio edytowano 23 mar 2009, o 17:28 przez Mlody, łącznie edytowano 1 raz
Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2009, o 13:58 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 24 paź 2006, o 15:19
Posty: 29
Lokalizacja: ZABRZE
Dla mnie 30 to za duzo a poza tym jak by bylo z paliwem chyba by trza bylo wprowadzic tankowanie bo na jeden raz tyle paliwa to autko by sie nie dalo prowadzic, chyba ze sie myle :)5

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2009, o 14:25 
Offline
administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 27 paź 2001, o 01:00
Posty: 530
Lokalizacja: Łódź
Wtedy pewnie trzeba by testowac strategie i w razie czago tankowac paliwko i zmieniac opony raz lub wiecej razy.

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2009, o 14:31 
Offline
.
Dołączył(a): 15 maja 2008, o 12:11
Posty: 58
Przy 30 okrążeniach byłoby bardzo ciekawie. Jestem jak najbardziej za 30.
No i oczywiście strategia 1-2 zjazdów do boksu, to by było coś.
W trybie normalnym przy 30 litrach przejechałem 8-9 kółek bez żadnych problemów.

_________________
WHEATER

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2009, o 17:37 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 14 maja 2005, o 14:39
Posty: 1088
Lokalizacja: Karpacz/Wrocław
30 to za dużo, pamiętajmy o tym, że nie każdy ma dużo czasu na tą grę, a to już byloby czasochłonne zajęcie..

w tym trybie wydaję mi się, że niczego nie trzeba zmieniać..

_________________
MSCH

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2009, o 22:17 
Offline
.
Dołączył(a): 1 cze 2006, o 17:32
Posty: 58
Lokalizacja: WIELICZKA
Zmienić na 30 :lol: :lol:

_________________
http://www.youtube.com/watch?v=P8pCUe4xnMI

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2009, o 12:50 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 24 paź 2006, o 15:19
Posty: 29
Lokalizacja: ZABRZE
OK przejechalem 30 i jest ok jestem za tym aby dodac 30 okrazen :)2

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2009, o 17:25 
Offline
administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 27 paź 2001, o 01:00
Posty: 530
Lokalizacja: Łódź
Liga 30 Lap dodana :)

Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
F1 ultra - Formuła1 Forum Powered by phpBB © phpBB Group