F1ultra Forum: Formuła 1, GP2 i inne serie na www.f1ultra.pl

Forum fanów Formuły 1 i czytelników F1ultra
Teraz jest 24 cze 2018, o 08:05

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona   1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 kwi 2003, o 20:39 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 16 gru 2001, o 01:00
Posty: 12028
Lokalizacja: Radom
kempa007 napisał(a):
...Do Eddiego. Czy Ty masz domek z dzialka lub ewentualnie jakas miejscowke zeby zaprarkowac autko u Ciebie? Ja w Iwicznej mieszkam i mam dosc blisko do Ciebie i rozwazam mozliwosc dojazdu do Radomia autem, bo pociagiem z relacji moich kumpli to mozna sie zahlastac :((


Spoko, nawet garaż na Twoje autko się znajdzie :D

Co to za "bezproblemowa odprawa po polskiej stronie" :)5

_________________
Obrazek Miłośnicy sportu Formuła 1 - ŁĄCZCIE SIĘ!!!

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 kwi 2003, o 20:43 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 16 gru 2001, o 01:00
Posty: 12028
Lokalizacja: Radom
WLODEK 127 napisał(a):
CZY BĘDZIECIE MIELI JAKIEŚ KOMORKI ŻEBY SIE Z WAMI NA MIEJSCU SKĄTAKTOWAĆ GDYBYŚMY SIĘ W POLSCE NIE SPOTKALI?


Spox, przed wyjazdem wszyscy będziemy mieli numery swoich komórek :D

_________________
Obrazek Miłośnicy sportu Formuła 1 - ŁĄCZCIE SIĘ!!!

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 kwi 2003, o 22:01 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 8 wrz 2002, o 01:00
Posty: 570
Lokalizacja: 1342584
EDDIE napisał(a):
Co to za "bezproblemowa odprawa po polskiej stronie" :)5


Tak jak juz wspominalem moja mama pracuje w KGSG (notabene w KRG- Kontrola Ruchu Granicznego- buhahaha) i na granicy zawsze z honorami jestem przyjmowany ;-)

_________________
"Dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota. I nie jestem pewien, co do wszechświata." - Albert Einstein.
http://www.formula1.pl

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 kwi 2003, o 22:09 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 16 gru 2001, o 01:00
Posty: 12028
Lokalizacja: Radom
To czuję, że ze strefy wolnocłowej trochę "towaru" przywieziemy wracając... :wink: :wink: :wink:

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 kwi 2003, o 22:27 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 8 wrz 2002, o 01:00
Posty: 570
Lokalizacja: 1342584
hehe tylko celnicy to nie WOPisci :)))

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 kwi 2003, o 22:34 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 16 gru 2001, o 01:00
Posty: 12028
Lokalizacja: Radom
To może ktoś ma kogoś w Urzędzie Celnym na stanowisku :)5 :wink:

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 kwi 2003, o 12:54 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 8 wrz 2002, o 01:00
Posty: 570
Lokalizacja: 1342584
EDDIE napisał(a):
Spoko, nawet garaż na Twoje autko się znajdzie :D


Super- az tak wymagajacy nie jestem :-) zalezy mi tylko na tym aby w obcym miescie nie stawiac auta na ulicy na obcych blachach na dosc dlugi czas :-)

_________________
"Dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota. I nie jestem pewien, co do wszechświata." - Albert Einstein.
http://www.formula1.pl

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 kwi 2003, o 21:50 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 17 kwi 2003, o 22:36
Posty: 23
Lokalizacja: 3203671
o ile WY pojedziecie przez Cieszyn a ja przez Kłodzko to gdzie byśmy mogli się spotkać???

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 kwi 2003, o 21:55 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 16 gru 2001, o 01:00
Posty: 12028
Lokalizacja: Radom
Gdzieś w okolicy Wiednia...

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 kwi 2003, o 22:23 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 8 wrz 2002, o 01:00
Posty: 570
Lokalizacja: 1342584
no chyba bedziemy jechali przez jedno i to samo przejscie graniczne Czechy- Austria (zapomnialem jak miejscowosc sie nazywa)? Na granicy jest czas na odpoczynek i zapakowanie tego co sie nabylo w strefie wolnoclowej :)))

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 kwi 2003, o 22:41 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 16 gru 2001, o 01:00
Posty: 12028
Lokalizacja: Radom
Mikulov albo Znojmo, jedno i drugie przejście jest dobre :D

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 23 kwi 2003, o 22:50 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 17 kwi 2003, o 22:36
Posty: 23
Lokalizacja: 3203671
ja chcę startować w nocy z 14 na 15 maja bo mam trochę więcej kilometrów do przejechania niż WY

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2003, o 15:17 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 8 wrz 2002, o 01:00
Posty: 570
Lokalizacja: 1342584
Heja zobaczcie co dzis dostalem. Jak chcecie to drukujcie i jedziemy ;-)

Obrazek

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2003, o 21:06 
Offline
.
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 17 kwi 2003, o 22:36
Posty: 23
Lokalizacja: 3203671
wery gut!!!

Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona   1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  

F1 ultra - Formuła1 Forum Powered by phpBB © phpBB Group