Tytuł: Re: Snooker - Mistrzostwa Świata i nie tylko
Napisane: 7 maja 2013, o 20:54
moderator
Dołączył(a): 25 sty 2005, o 21:38 Posty: 13537 Lokalizacja: Siedlce
Cóż geniusze tak miewają, w pewnych sprawach właśnie genialni, a w innych, czasem zdaje się prostych dla nas, zwykłych, mają problemy.... Oby więcej takich widowisk... a jeszcze ta jedna czerwona prawie pod kątem 90 prawie przez cały stół!
Napisane: 8 maja 2013, o 13:45
.
Dołączył(a): 4 mar 2008, o 11:32 Posty: 194 Lokalizacja: Katowice
Sansei napisał(a):
I Rakieta pozamiatał i jest 5 krotnym i jeszcze ile braków ponad 100 pkt namachał.... a tu cisza, dłuuugi weekend, co?
z tego co ogladalem to jeszcze 2-3 pewne setki olewal bijac na sile majac breaka tam kolo 90pktow, kompletnie nie zwazajac ze moglby pobic tam kolejny jakis rekord, zdaje sie ilosc setek w mistrzostwqach swiata. Noi ooglnie chyba z wieksza latwoscia wygral niz rok temu.
Napisane: 16 sty 2014, o 11:21
.
...nic nie przycichlo, ogladamy, ogladamy... To bardzo interesujacy tydzien w sporcie - MC w WRC, Dakar, Snooker no i AO w Tenisie, a za niedlugo pierwsze prezentacje, testy... ehhh, karuzela sie rozkreca
Napisane: 16 sty 2014, o 12:16
moderator
Dołączył(a): 6 wrz 2006, o 21:10 Posty: 3576 Lokalizacja: Woking
To całe Australian Open mnie irytuje. Nie w każdym pokoju mam Eurosport2, więc przez ten nudny tenis nie zawsze mogę oglądać snookera. Wczorajszy mecz Walden - Hawkins jak na razie najciekawszy pod względem rozstrzygnięcia. Było 3-1 dla Hawkinsa, później 5-4 i miał 30pktów przewagi. a mimo to przegrał. I love this game.
Napisane: 16 sty 2014, o 20:22
.
Szkoda, ze ten tenis naklada sie na Snooker, bo mam to samo co i Deck, Eurosport woli puszczac tenis. Trudno mi troche to zrozumiec, tenis naprawde ma wieksza ogladalnosc, czy o co chodzi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości